Copyright © 2020

Votech BV; "When Quality Matters"

View On TECHnique

Votech BV beschikt over een team van zeer gemotiveerde, allround technische medewerkers. Mensen met een passie voor techniek.

De drie oprichters van Votech: van links naar rechts Pierre Dierckx, Peter Vissers en Rolf Michiels
De drie oprichters van Votech: van links naar rechts Pierre Dierckx, Peter Vissers en Rolf Michiels

Praktische ervaring

Votech BV is opgericht door Rolf Michiels, Pierre Dierckx en Peter Vissers. Het drietal oprichters beschikt gezamenlijk over zeer ruime praktische werkervaring in de machinebouw! Voordat zij Votech BV oprichtten, werkten ze alle drie al in de verpakkingsbranche. Daardoor kennen ze ieder detail van de machines die ze ontwerpen, produceren en verkopen. 

Flexibel

Door onze ervaring en korte lijnen binnen de organisatie hebben we de mogelijkheid om snel te schakelen bij al uw vragen en kunnen we u zodoende de best passende oplossing bieden. We weten wat praktisch mogelijk is, maar ook wat praktisch niet mogelijk is. Daardoor kunt u met ons duidelijke afspraken maken en staat u achteraf niet voor verassingen. 

24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar

De goede kwaliteit van onze machines hangt samen met onze service. Wij weten als geen ander dat u bij een probleem of storing  direct geholpen wilt worden. Hierdoor kan de productie zo snel mogelijk worden hervat.

Alles onder controle.

Votech is specialist in het ontwikkelen van zakkenvulmachines, palletiseermachines, stretch hood machines en pallet transportsystemen. Wij kunnen voorzien in een complete verpakkingslijn vanaf het vullen van de zak tot aan het interne pallet transport naar het magazijn. Dit zorgt voor een efficiënte installatie van uw verpakkingslijn, omdat u voor alle vragen bij ons terecht kan.

Robuuste machines

De machines worden robuust gebouwd om te zorgen voor een extra lange levensduur.

Voor een gesprek op maat of een vrijblijvende offerte, neemt u gerust met ons contact op.